voetbalzone

Arsenal stemt niet in met wens van spits en sluit nieuwe huurdeal

Matthijs van Laar04 aug 2015, 14:23
Laatst bijgewerkt: 04 aug 2015, 14:23
Advertentie

Alhoewel Chuba Akpom onlangs nog aangaf voor zijn kans bij Arsenal te willen vechten, vertrekt de spits opnieuw uit Londen. Na eerder verhuurperiodes bij Brentford, Coventry City en Nottingham Forest, speelt de negentienjarige jeugdinternational komend seizoen in het shirt van Hull City. Hij meldde zich dinsdagochtend al op de training van the Tigers.

voetbalzone

In Hull moet Akpom mee gaan helpen om het ultieme doel te bewerkstelligen: binnen één jaar terugkeren in de Premier League. Het elftal van manager Steve Bruce degradeerde vorig seizoen op de laatste speeldag naar de Championship, waar het samen met onder meer het Queens Park Rangers van Leroy Fer automatisch tot de favorieten behoort.

Akpom debuteerde in september 2013 in de hoofdmacht van Arsenal, maar kwam sindsdien niet verder dan negen invalbeurten voor de Londense topclub. In de voorbereiding op het komende seizoen kreeg de tiener zijn kansen van Arsène Wenger, maar ondanks een aantal goede prestaties wordt hij dus opnieuw elders ondergebracht. Zo was de jongeling in een oefenduel in Singapore goed voor een hattrick.

Bezig met laden …