voetbalzone

Arsenal treuzelt met papierwerk: Declan Rice traint met ‘rivalen’ in Portugal

Bart DHanis12 jul 2023, 22:50
Laatst bijgewerkt: 12 jul 2023, 22:50
Advertentie

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Op de Instagram-pagina van Declan Rice is te zien hoe hij zich samen met Bruno Fernandes, João Cancelo en Rafael Leão voorbereidt op het aanstaande Premier League seizoen. De voetballers doen dat in het zuiden van Portugal, het land waar ze allemaal, op Rice na, vandaan komen. Dat juist deze spelers zich met elkaar voorbereiden is opvallend te noemen, daar Rice, Cancelo en Fernandes ‘rivalen’ zijn van elkaar. Zij gaan komend seizoen bij respectievelijk Arsenal, Manchester City en Manchester United tegen elkaar strijden voor een Premier League-titel.

De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn al in volle gang, maar omdat Rice, Fernandes, Cancelo en Leão allen deel uitmaakten van de selectie van hun nationale elftallen, mogen zij zich later melden op de club. Voor Rice is het echter nog onduidelijk wanneer hij aan het seizoen mag beginnen. Zijn recordtransfer van 117 miljoen euro van West Ham United naar Arsenal is al voor 99% rond, maar Arsenal treuzelt met het papierwerk, dat tot grote ergernis leidt bij West Ham, zo wist Sky Sports woensdag te melden.

Pas als dit papierwerk is afgerond, kan Rice zich bij de selectie van de Noord-Londenaren voegen. The Gunners hopen hem voor zondag te presenteren, wanneer de selectie naar de Verenigde Staten afreist voor een oefencampagne. Ook Jurriën Timber is nog altijd niet door Arsenal gepresenteerd. Van hem hopen ze dat hij donderdag al deel uitmaakt van de selectie, wanneer Arsenal het opneemt tegen FC Nürnberg.

Bezig met laden …