voetbalzone

Arsenal-uitblinker bescheiden: ‘Iedereen leverde zijn bijdrage, ik ook’

Peter Nusselder21 okt 2015, 14:31
Laatst bijgewerkt: 21 okt 2015, 14:31
Advertentie

Arsenal stond al op de rand van uitschakeling in de groepsfase van de Champions League, nadat de eerste twee wedstrijden tegen Dinamo Zagreb en Olympiacos verloren werden. Dinsdag werd echter knap met 2-0 gewonnen van Bayern München en keeper Petr Cech blonk uit.

voetbalzone

De Tsjechische doelman hield onder meer Thiago Alcántara en Robert Lewandowski van scoren af, zodat de treffers van Olivier Giroud en Mesut Özil aan de andere kan voldoende waren voor de overwinning. Ondanks zijn grote aandeel in de zege van the Gunners bleef Cech bescheiden. “Iedereen leverde zijn bijdrage en ook ik probeerde mijn deel mijn voor mijn rekening te nemen”, laat de routinier weten aan Sky Sports.

“Ik ben wel blij met mijn optreden, want ik heb mijn ploeggenoten kunnen helpen op de momenten dat Bayern onze defensie had gepasseerd. Natuurlijk was het in de eerste helft een belangrijke redding op de inzet van Thiago, anders had de tegenstander de wedstrijd kunnen controleren. En ik ben uiteraard blij dat Lewandowski ons niet op achterstand zette, want een paar minuten later maakten wij de 1-0.”

Bezig met laden …