voetbalzone

Arsenal ‘vraagt te veel’ voor Copa América-ganger met reserverol

Erik van Dam20 jun 2016, 11:51
Laatst bijgewerkt: 20 jun 2016, 11:51
Advertentie
/

David Ospina staat nog onder contract bij Arsenal, maar zal komend seizoen waarschijnlijk opnieuw niet op veel speeltijd hoeven te rekenen. Arsène Wenger had en heeft vertrouwen in Petr Cech onder de lat en bovendien keert Wojciech Szczesny waarschijnlijk nog terug na zijn verhuurperiode bij AS Roma. Wat er met Ospina moet gebeuren is nog onduidelijk, maar bij Besiktas zal hij niet aan de slag gaan.

De Turkse topclub wordt al langere tijd in verband gebracht met Ospina, maar voorzitter Fikret Orman zegt dat Arsenal de vraagprijs voor de keeper echt omlaag moet halen. “Arsenal vraagt teveel voor hem. We moeten daarom misschien naar alternatieven gaan kijken”, geeft Orman aan. Dát hij gecharmeerd is van de Colombiaanse doelman staat als een paal boven water.

“Ik wil Ospina wel graag hebben, ja. We zullen sowieso een buitenlandse doelman aantrekken”, verduidelijkt Orman. Ospina staat nog tot medio 2018 op de loonlijst in Noord-Londen, maar keepte pas 22 wedstrijden in de Premier League voor Arsenal. Eerder kwam hij uit voor OGC Nice en in zijn vaderland voor Nacional. Op dit moment is hij in de Verenigde Staten voor de strijd om de Copa América.

Bezig met laden …