voetbalzone

AS claimt belangstelling van Arsenal voor Spaans clubicoon

Bart Kruyt06 jun 2014, 08:30
Laatst bijgewerkt: 06 jun 2014, 08:30
Advertentie

Arsenal zag Lukasz Fabianski naar Swansea City vertrekken en heeft ook afscheid genomen van Emiliano Viviano, die in het afgelopen seizoen gehuurd werd van Palermo. Er moet voor volgend seizoen dus zeker een keeper bijkomen en the Gunners worden met meerdere kandidaten in verband gebracht. AS claimt dat Arsenal een poging gaat wagen om Iker Casillas aan te trekken.

voetbalzone

Het Spaanse dagblad heeft het over een 'keepersprobleem in het Emirates Stadium', terwijl Wojciech Szczesny er toch een goed seizoen op heeft zitten. Hij hield samen met Petr Cech de meeste clean sheets in de Premier League, maar zal toch een nieuwe concurrent moeten krijgen. Casillas lijkt Real echter alleen te willen verlaten als hij een garantie voor een basisplaats krijgt.

De 33-jarige Casillas staat al zijn gehele loopbaan onder contract bij Real en was lange tijd ook zeker van een plek bij de eerste elf. Hij is zijn basisplaats in de competitie echter kwijtgeraakt aan Diego López en speelt daarom met de gedachte om zijn geliefde club achter zich te laten. Het contract van Casillas in het Santiago Bernabéu loopt nog drie seizoenen door.

Bezig met laden …