voetbalzone

AS Monaco geeft drie keer een voorsprong weg en ziet PSG uitlopen

Bart Kruyt27 sep 2015, 19:02
Laatst bijgewerkt: 27 sep 2015, 19:02
Advertentie

AS Monaco blijft maar in de middenmoot van de Ligue 1 hangen. De ploeg van Leonardo Jardim kwam zondag tegen Guingamp drie keer op voorsprong, maar toch werden er punten verspeeld (3-3). Monaco heeft nu al acht punten minder dan lijstaanvoerder Paris Saint-Germain.

De Monegasken kenden dus een teleurstellende generale repetitie voor het Europa League-treffen met Tottenham Hotspur van aankomende donderdag. Via Bernardo Silva kwam Monaco na een kwartier spelen voor het eerst op voorsprong, maar Sloan Privat werkte een kwartiertje hierna de gelijkmaker binnen. Guingamp en Monaco leken in evenwicht te gaan rusten, maar kort voor de thee zorgde Andrea Raggi ervoor dat Monaco toch nog op voorsprong kwam.

In de tweede helft hoopte Monaco verder uit te kunnen lopen, maar dat lukte niet. Nicolas Benezet zorgde voor de 2-2, waarna Monaco wéér op voorsprong kwam, ditmaal via Nabil Dirar. Ook deze marge kon echter niet verdedigd worden en kort voor tijd maakte Benezet er met zijn tweede van de avond 3-3 van.

Bezig met laden …