voetbalzone

AS Monaco geeft vier miljoen euro uit en heeft vijfde aanwinst binnen

Erik van Dam28 jun 2013, 15:56
Laatst bijgewerkt: 28 jun 2013, 15:56
Advertentie

AS Monaco is erin geslaagd een vijfde nieuwe speler aan te trekken voor het seizoen 2013/14. De promovendus in de Ligue 1 stuntte de afgelopen weken door enorme bedragen neer te tellen voor de komst van James Rodríguez, João Moutinho en Radamel Falcao en haalde vervolgens met Ricardo Carvalho (transfervrij) nog een ervaren pion binnen. Nu voegt ook Nicolas Isimat-Mirin zich bij hen.

/

De 21-jarige centrale verdediger wordt voor vier miljoen euro overgenomen van Valenciennes, waar hij zijn debuut maakte als prof en drie seizoenen bleef. De drievoudig Frans jeugdinternational maakt nu de overstap naar de schatrijke Monegasken, die achterin nog extra aanwas zochten. De nieuwe verdediger meldt zich maandag bij zijn teamgenoten in Roccaporena in Italië.

“Ik vind het geweldig om betrokken te worden bij AS Monaco. Ik voel veel vreugde, maar ook veel enthousiasme om aan het werk te gaan”, zegt Isimat-Mirin trots op de clubwebsite. “Het project dat hier gaande is, is fantastisch. Ik zal alles doen wat ik kan om te bewijzen dat ik het verdien hier deel van uit te maken.” Technisch directeur Riccardo Pecini zegt dat de club Isimat-Mirin al geruime tijd volgde.

Bezig met laden …