voetbalzone

‘AS Roma opent het bal voor veelgeprezen teamgenoot van Verhaegh’

Erik van Dam02 jun 2015, 22:44
Laatst bijgewerkt: 02 jun 2015, 22:44
Advertentie

Abdul Rahman Baba is voor velen misschien nog vrij onbekend, maar in Duitsland heeft hij afgelopen seizoen flink naam gemaakt. Met zijn optredens voor FC Augsburg maakte hij veel indruk en al maanden wordt er gespeculeerd over zijn toekomst. Sky Italia meldt nu dat AS Roma het bal opent en een bod heeft uitgebracht op de Ghanees.

voetbalzone

Men zou FC Augsburg formeel hebben laten weten een bedrag van minstens acht en maximaal tien miljoen euro over te hebben voor de twintigjarige linksback. De komende dagen kan de Duitse club zich beraden op dat bod. Vorig jaar zomer betaalde FC Augsburg slechts tweeënhalf miljoen euro voor Baba, dus dat er winst op hem wordt gemaakt is zeker.

Chelsea werd ook al genoemd als serieuze gegadigde voor de teamgenoot van Paul Verhaegh. Real Madrid en Atlético Madrid werden eveneens gelinkt aan Baba, maar een binnenlandse transfer zou ook kunnen: Schalke 04 heeft hem afgelopen seizoen meer dan eens aan het werk gezien en zou Baba willen benaderen voor een tussenstap. AS Roma lijkt vooralsnog echter voorop te liggen in de strijd.

Bezig met laden …