voetbalzone

'AS Roma rondt vanaf maandag miljoenenkomst Duits international af'

Daniel Cabot Kerkdijk15 aug 2015, 18:25
Laatst bijgewerkt: 15 aug 2015, 18:25
Advertentie

Antonio Rüdiger lijkt in de Serie A aan de slag te gaan. Diverse media in Italië verzekeren zaterdag dat de verdediger van VfB Stuttgart maandag in Rome zal arriveren om zijn overgang naar AS Roma af te ronden. De werkgever van Kevin Strootman wil zich deze maand vooral nog in defensief opzicht versterken. Ook de naam van Lucas Digne van Paris Saint-Germain doet de ronde.

voetbalzone

Walter Sabatini, technisch directeur van AS Roma, zou zaterdag tot een vergelijk met VfB Stuttgart zijn gekomen. Het is alleen nog onduidelijk om wat voor transactie het gaat. De berichtgeving van de Italiaanse media varieert van een koopovereenkomst met variabale clausules tot een huurdeal met een verplichte optie tot koop, volgend jaar zomer. Stuttgart hanteerde deze zomer hoe dan ook een vraagprijs van achttien miljoen euro.

Rüdiger, 22 jaar, zal naar verluidt vanaf maandag een grondige medische keuring in Rome ondergaan. De verdediger onderging een operatie aan zijn knie en is pas vanaf volgende maand weer inzetbaar. De zesvoudig Duits A-international speelde in totaal 81 officiële duels voor Stuttgart en werd ook lange tijd aan Chelsea gelinkt.

Bezig met laden …