voetbalzone

Assaidi: ‘Het was een frustrerend seizoen, al deed ik het zelf vrij aardig’

Gijs Freriks27 aug 2013, 18:40
Laatst bijgewerkt: 27 aug 2013, 18:40
Advertentie
/

Oussama Assaidi kwam vorig seizoen slechts vier keer in de Premier League in actie voor Liverpool en dat vond hij onterecht. De aanvaller, die dit seizoen op huurbasis uitkomt voor Stoke City, vertelt op de website van zijn tijdelijke werkgever dat hij op meer kansen had gerekend. “Het was een frustrerend seizoen”, zegt de 25-jarige Marokkaan.

“Ik kreeg niet veel kansen en als ik speelde, deed ik het volgens mij vrij aardig”, vervolgt Assaidi. “En door de keren dat ik speelde weet ik nu wat ik kan verwachten van de Premier League. Ik kijk ernaar uit om in deze competitie te spelen.” Assaidi werd vorig jaar zomer door the Reds overgenomen van sc Heerenveen. De buitenspeler maakte in totaal 77 minuten in de hoogste Engelse afdeling en deed mee in 6 Europa League-wedstrijden en 2 duels in de League Cup.

Assaidi kwam in Merseyside tot slechts één assist. Hij introduceerde in de League Cup-wedstrijd tegen West Bromwich Albion het winnende doelpunt van Nuri Sahin. Assaidi werd eerder deze zomer ook in verband gebracht met onder meer Feyenoord, FC Twente en Anderlecht. De dertienvoudig international is de derde zomeraanwinst van manager Mark Hughes. Eerder versterkten the Potters zich met Erik Pieters en Marc Muniesa.

Bezig met laden …