voetbalzone

Aston Villa brengt bod uit op Bentley

15 jul 2008, 08:04
Laatst bijgewerkt: 15 jul 2008, 08:04
Advertentie
In de strijd om de handtekening van David Bentley wordt vooral Tottenham Hotspur nadrukkelijk genoemd, maar achter de schermen heeft Aston Villa als eerste een officieel bod uitgebracht op de vleugelspeler van Blackburn Rovers. Manager Paul Ince wil echter niet dat de Engels international Ewood Park verlaat.

Bentley (23), die momenteel met een kuitblessure kampt, heeft al enkele malen aangegeven dat hij hogerop wil en komend seizoen Europees voetbal wil spelen, liefst Champions League. De voorkeur van het voormalige jeugdproduct van Arsenal gaat uit naar Tottenham, maar de Noord-Londenaren zijn vooralsnog niet concreet geweest.

"We hebben inmiddels een bod van Aston Villa ontvangen", gaf Ince maandagavond aan de BBC toe. "Ik wil hem niet laten gaan. Hij is momenteel geblesseerd en kreeg daarom een paar dagen vrij. Ik verwacht gewoon dat hij komende woensdag meegaat naar het trainingskamp in Duitsland. De tijd zal leren of hij volgende maand namens Blackburn aan de aftrap van de competitie zal staan."

Bentley heeft nog een contract tot medio 2011. In diverse Britse media wordt gesproken van een vraagprijs van negentien miljoen euro. Ince ontkent dat hij graag Spurs-doelman Paul Robinson in de deal betrokken ziet worden. "Ten eerste ben ik tevreden met Brad Friedel. Hij is één van de beste keepers van de Premier League. Ten tweede, ik wil dat David komend seizoen ook voor Blackburn Rovers speelt."
Bezig met laden …