voetbalzone

‘Aston Villa scout naast Locadia ook tweede aanvaller in Nederland’

Erik van Dam12 dec 2013, 07:53
Laatst bijgewerkt: 12 dec 2013, 07:53
Advertentie

Begin december kwam naar buiten dat Aston Villa de verrichtingen van Jürgen Locadia aandachtig volgt. Trainer Paul Lambert zou de spits van PSV hebben bekeken tijdens de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Nu meldt de Daily Mirror dat de coach ook de naam van Piotr Parzyszek in gedachten heeft. Hij is momenteel topscorer van de Jupiler League met vijftien treffers.

/

De twintigjarige Parzyszek, die bezig is aan zijn tweede seizoen bij De Graafschap, maakt een flinke ontwikkeling door. Met vijftien goals in achttien wedstrijden trok hij reeds de aandacht van de Portugese grootmacht Benfica, die zich vorige week in Doetinchem meldde. Parzyszek zei dat een aanbieding van as Águias moeilijk te weerstaan zou zijn en dat hij alleen maar kon dromen van zo’n topclub.

Mogelijk verschijnt Aston Villa nu als tweede serieuze gegadigde aan de horizon. De club uit Birmingham heeft de laatste tijd moeite met scoren: dat lukte maar zeven keer in de laatste negen wedstrijden. De vorig seizoen zo trefzekere Christian Benteke legde er pas vier in en is daarmee de meest productieve man aan de zijde van the Villans.

Bezig met laden …