voetbalzone

Aston Villa zal opvolger ontslagen Sherwood maandag presenteren

Bart Kruyt01 nov 2015, 22:36
Laatst bijgewerkt: 01 nov 2015, 22:36
Advertentie

Het lijkt erop dat Aston Villa er in is geslaagd om een nieuwe hoofdtrainer aan te trekken. Zo’n beetje alle Engelse media, waaronder ook de BBC en Sky Sports, melden zondagavond dat Rémi Garde maandag zal worden aangesteld als de nieuwe eindverantwoordelijke in Birmingham. Hij zal maandagavond tegen Tottenham Hotspur nog op de tribune plaatsnemen.

voetbalzone

Vermoedelijk zal Garde op zondag 8 november, wanneer Villa op bezoek moet bij koploper Manchester City, voor het eerst op de bank zitten bij de werkgever van Leandro Bacuna. De 49-jarige Fransman wordt de opvolger van Tim Sherwood, die vorige week werd ontslagen. Villa staat na tien wedstrijden onderaan in de Premier League en heeft pas vier punten verzameld.

Garde was al eens werkzaam in Engeland, maar alleen als speler: tussen 1996 en 1999 stond hij onder contract bij Arsenal. Daar werkte hij samen met Arsène Wenger, die nu nog steeds de hoofdtrainer is bij the Gunners. Garde werkte als hoofdtrainer alleen nog maar voor Olympique Lyon en zit sinds de zomer van 2014 zonder werk.

Bezig met laden …