voetbalzone

‘‘Atlético-aanwinst’ wijt voorbarige berichten aan gehackt Twitter-account’

Peter Nusselder19 aug 2014, 10:00
Laatst bijgewerkt: 19 aug 2014, 10:00
Advertentie

Het blijft voorlopig onduidelijk of Alessio Cerci dit seizoen voor Atlético Madrid zal uitkomen. De sterspeler van Torino wordt al geruime tijd met de Spaans kampioen in verband gebracht en op zijn officiële Twitter-account verscheen maandag de mededeling dat er een akkoord was met Atlético.

voetbalzone

Even later verdween de tweet echter weer en dus werd er gesuggereerd dat de vleugelaanvaller voor zijn beurt had gesproken. Een dag later blijkt evenwel dat Cerci van niets weet; de Italiaans international beweert althans dat hij niet op de hoogte is geweest van het bericht dat onder zijn naam verscheen. “Ik heb die tweet niet geschreven en ook niet verwijderd”, laat Cerci weten aan Sky Italia.

De 27-jarige buitenspeler laat overigens in het midden of hij binnenkort wel of niet de overstap naar Madrid zal maken. “Atlético? Een mooie club, maar ik ben speler van Torino. We zullen zien”, houdt Cerci zich enigszins op de vlakte. Het is niettemin duidelijk dat los Colchoneros serieuze belangstelling hebben voor de Italiaan en de kans is groot dat Cerci alsnog aan de selectie van trainer Diego Simeone wordt toegevoegd.

Bezig met laden …