voetbalzone

‘Atlético heeft beet en maakt twintig miljoen euro over naar Turijn’

Daniel Cabot Kerkdijk17 aug 2014, 00:45
Laatst bijgewerkt: 17 aug 2014, 00:45
Advertentie
voetbalzone

Atlético Madrid investeerde tientallen miljoenen in de komst van onder meer Antoine Griezmann, Mario Mandzukic, Jan Oblak en Raúl Jiménez. De regerend landskampioen van Spanje is naar verluidt echter nog niet klaar. Italiaanse media verzekerden zaterdagavond dat los Colchoneros een akkoord hebben met Torino over de komst van Alessio Cerci.

Atlético en Torino zouden op een lijn zitten over een transfersom van maximaal twintig miljoen euro, inclusief diverse variabele bedragen. Daarmeen zou de Spaanse topclub geïnteresseerde verenigingen als AC Milan, Internazionale en AS Monaco te slim af zijn. Een initieel bod van veertien miljoen euro was ontoereikend, maar het tweede bod van Atlético viel in betere aarde.

Cerci, 27 jaar, heeft een uitstekend seizoen in de Serie A achter de rug en dat resulteerde in een plaats in de WK-selectie van Italië. De vleugelaanvaller speelde alleen in het verloren groepsduel met Costa Rica. Cerci kwam dit seizoen in geen enkel Europa League-duel van Torino uit en is zodoende speelgerechtigd in de Champions League-duels van Atlético.

Bezig met laden …