voetbalzone

Atlético Madrid doelpuntloos gelijk in voor Arda bijzondere oefenwedstrijd

Thijs Post06 aug 2014, 22:03
Laatst bijgewerkt: 06 aug 2014, 22:03
Advertentie

In Turkije werkten Galatasaray en Atlético Madrid woensdagavond een oefenwedstrijd af ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met name voor Arda Turan was het een bijzondere wedstrijd, want de international van Turkije stond tussen 2005 en 2011 onder contract bij zijn jeugdliefde Galatasaray. De aanvallende middenvelder van Atlético Madrid kon zijn huidige werkgever echter niet inspireren tot grootse daden. Het bleef bij 0-0.

voetbalzone

Bij Galatasaray zat WK-ganger Wesley Sneijder nog niet bij de selectie; Nordin Amrabat kwam wel in actie. De ex-speler van onder meer VVV-Venlo en PSV kwam een kwartier voor tijd het veld in als vervanger van Burak Yilmaz. Veel was er daarvoor ook nog niet gebeurd; zeker in de eerste helft hield het niet over wat beide ploegen lieten zien.

In de slotfase zette Galatasaray wat meer druk op de kampioen van Spanje en dat leidde tot enkele kleine kansen. Selçuk Inan schoot een vrije trap (na een overtreding op Amrabat) over, Umut Bulut kwam net tekort bij een voorzet en een scherp indraaiende vrije trap van Emre Çolak werd weggekopt.

Bezig met laden …