Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético Madrid incasseert met Memphis in basis harde tik in halve finale beker

Laatste update:

Atlético Madrid heeft het heenduel in de halve finale van de Copa del Rey verloren. In het Cívitas Metropolitano bleek Athletic Club met 0-1 te sterk voor de ploeg van Diego Simeone. Álex Berenguer maakte vanuit een strafschop de enige treffer van de wedstrijd. De return vindt op 29 februari plaats in Bilbao.

Atlético Madrid - Athletic Club 0-1


Met Memphis Depay in de basis kwam Atlético al relatief vroeg op achterstand. Na een onfortuinlijke overtreding van Reinildo in het strafschopgebied kende arbiter Alejandro Hernández een penalty toe. Álex Berenguer maakte vanaf elf meter geen fout: 0-1. In het restant van de wedstrijd ging Atlético nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker, maar die werd niet meer gevonden. In de blessuretijd dacht de thuisploeg nog wel een strafschop te krijgen, al werd die beslissing gerectificeerd na het bekijken van de videobeelden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Atleti heeft mazzel dat ze niet met 9 eindigden. Wat een overtredingen weer zeg.

8 februari 2024 om 00:21

Echt ongekend wat voor een schopploeg dat Atletico wordt als het niet hun dag is. Ik vond ze overigens beduidend beter dan Bilbao, ondanks al dat geschop. Had verwacht dat die 1-1 nog wel zou vallen en het 50/50 werd uit in San Mamés. Nu Athletic deze over de streep heeft getrokken zie ik ze de finale wel behalen.


Wat viel die Villalibre trouwens slecht in zeg.. poah

8 februari 2024 om 00:36

Ja uit bij Bilbao in San Mames bij halve finale Copa del Rey. Kan je nu alvast zeggen: gaat Atleti nooit lukken.

8 februari 2024 om 00:46

Normaliter is dat aardig kansloos inderdaad, maar Atletico heeft met Griezmann wel een speler die zomaar een goal kan forceren.

Zou persoonlijk ook een voorkeur hebben voor Athletic Bilbao-Real Sociedad in de finale. Dan hoop ik dat Bilbao hem deze keer pakt, is ze van harte gegund!

8 februari 2024 om 09:35

Het is maar 1-0, in principe moet Atletico Madrid dat toch wel recht kunnen trekken in de return lijkt me? Hangt er een beetje af of ze weer met dat halve B-team spelen natuurlijk.

Atletico was de betere ploeg, maar die bal moet wel in het net en dat deed de tegenstander net iets beter. En wat een schoppen weer..Ik denk dat ze nog een beetje van streek waren nadat Depay met een lichtblauwe handtas binnen kwam..

Prima eerste helft van Athletic. Redelijk wat hoog druk zetten, goed positiespel en toch redelijke tijd het overwicht. Tweede helft een beetje geteerd om de voorsprong van "als we de return halen zonder nederlaag is het prima."Atletico zo nu en dan een venijnig schotje. Maar toch weinig echt uitgespeelde kansen gecreëerd. Die Julen Aggirazabala keept ook al anderhalf jaar heel zeker als hij mag spelen. Dicht hem eenzelfde talent toe als Unai Simon, maar hij gaat bij Athletic niet zo snel eerste keeper worden. Die moet echt weg, let op Nederlandse top drie!😉Zie Athletic de finale gemakkelijk halen. Sowieso zijn die in het San Mames een stuk beter dan uit, helemaal in de beker. De laatste vier Copa wedstrijden tegen Barca/Real/Atletico nu ook allemaal gewonnen. Dat op zich zegt al genoeg eigenlijk. Atletico had de competitiewedstrijd laatst in het San Mames ook echt helemaal niks in te brengen.

8 februari 2024 om 00:36

Toevallig, ik zat nog te denken aan die Aggirazabala tijdens de wedstrijd. Ik zie Unai Simon niet snel vertrekken, en al helemaal niet banken. Misschien á la Guruzeta 2 seizoenen uitlenen ofzo?

Ik vind dat Athletic met Unai Simon, Ohian Sancet en Nico Williams 3 spelers heeft die eigenlijk nu al een niveau hoger aankunnen dan Bilbao. Ze zijn ook allemaal relatief jong. Zou het bijvoorbeeld zonde vinden als Nico zoals zijn broer blijft hangen bij Athletic. Denk dat hij namelijk behoorlijk carriere kan maken in de Europese top. (Barcelona kan hem wel gebruiken😁) maargoed als hij zich goed voelt bij de Basken, wie ben ik dan om te zeggen dat hij weg moet.

8 februari 2024 om 00:59

Ik ben nooit zo voor het verhuren van talenten. Die gaan door betere maar ook mindere perioden heen. En dan zal je toch vaak zien dan je minder kansen krijgt dan een jongen van de club zelf.

Bijvoorbeeld die Nico Serrano die nu twee keer uit is geleend, waarvan één keer aan PEC. Geweldig talent, geen kans gehad. Idem met die Cordoba, heeft het ook weinig opgeleverd. Guruzeta verrast nu, maar voor 9/10 is een uitleenbeurt voorsorteren op een vertrek. Dan kan je zo'n speler het beste meteen verkopen met een terugkoopsom en/of hoge doorverkoopclausule

8 februari 2024 om 02:02

Ik kijk vrijwel elke wedstrijd van Fortuna en vind die Cordoba echt middelmaat. Werkt hard maar verder? Erg traag voor een buitenspeler, geen passeeractie en zijn afwerking is dramatisch. Stond hij bekend als groot talent dan?

Nico Serrano vind ik wel een leuk talent, zie overigens dat hij is teruggehaald van zijn huurperiode bij PEC en bij Ferrol is gestald. Vreemd dat zo’n jongen niet de kans krijgt bij een club als Pec, dat niveau moet hij toch makkelijk aankunnen.


Je hebt wel een punt, als hurende club is het altijd interessanter om zelf waarde creëren i.p.v opleiden voor een andere club. Zo maakt het transfervrij of voor een laag bedrag laten vertrekken van je speler, met terugkoopclausule, het een stuk interessanter om een speler kansen te geven.

8 februari 2024 om 02:59

Cordoba was destijds wel een groot talent ja. Heeft volgens mij ook nog meer dan 100 wedstrijden in het eerste gespeeld op vrij jonge leeftijd.

De consensus was inderdaad wel een beetje dat het technisch een goede speler is, iemand die hard werkt. Waar niet echt iemand die een man uitspeelt, en totaal geen rendement had in Spanje.

Dat was eerst niet zo erg. Waar Athletic destijds met Aduriz een geweldige spits had die ze er wel in schoot. Als buitenspeler hoefde je enkel hem in stelling te brengen en verder niet zo veel te doen. Sinds die is gestopt, werd de speelstijl ook wat anders, meer focussend op de snelheid van Inaki en nu ook Nico. Daarin kwam hij gewoon tekort.

8 februari 2024 om 11:54

Zou het juist prachtig vinden wanneer zulke gasten bij hun jeugdclub blijven en een traditieclub op deze manier nog enigzins kan opboksen tegen de gevestigde orde. Maar goed, ben een Athletic fan dus aardig gekleurd haha.

8 februari 2024 om 11:59

Julen is een parel dit is echt een luxe-probleem. Besef dat Remiro en Kepa ook uit de Athletic opleiding komen en Padilla ook nog gewoon een jeugdinternational is met enorme potentie. Na jaren aanmodderen met keepers als Iraizoz en Herrerin is het bizar welke generatie keepers momenteel uit Lezama komt.

Krijgen straks weer een Baskische finale ? Paar jaar geleden tijdens corona dacht ik hadden we ook zo n bijzondere finale. Zie sociedad thuis wel winnen van Mallorca en hopelijk wint Atletic van het vervelende atletico

Maakt niet uit wat voor seizoen bilbao heeft in de beker komen ze altijd ver , hoop dat ze hem weer eens pakken. Zou het fantastisch vinden als ze weer de club worden met de meeste bekerwinsten. 1 van de mooiste clubs in spanje

Als Atletico speelt is het altijd prijs. Alles en iedereen wordt aan gort geschopt en geslagen en ze komen er altijd mee weg. Gisteren weer die Griezmann op Sancet, dat is toch niet gewoon meer dat alle scheidsrechters gewoon hun ogen daarvoor sluiten? Koke, Savic, zelfs Saul die toch altijd wat sympathie mocht genieten vanwege zijn goeie spel vroeger en zijn ziekte, wat is dat een smeerlap geworden en zijn voetbal is ook echt niet meer wat het geweest is.

Atletic Bilbao gun je toch altijd het beste, en tegen een club als Atletico helemaal, dus mooi dat de Basken gewonnen hebben en lekker voor Morata dat hij die strafschop niet meekreeg.

Geweldig resultaat weer voor Athletic Club. Wat een uitstekend seizoen draaien die nu. Kampioen zie ik ze niet worden, maar hopelijk winnen ze de cup en halen ze Champions League.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren