voetbalzone

‘Atlético Madrid is de lastigste tegenstander in Europa, dat vindt iedereen’

Thijs Post15 jan 2015, 10:45
Laatst bijgewerkt: 15 jan 2015, 10:45
Advertentie

Atlético Madrid verraste vorig seizoen vriend en vijand door kampioen van Spanje te worden, voor absolute grootmachten Barcelona en Real Madrid. Dat trainer Diego Simeone een fantastische voetbalmachine heeft gecreëerd blijkt ook dit seizoen weer. Voor Real Madrid wordt het nog een hele klus om door te bekeren in de Copa del Rey, want Atlético Madrid won het eerste duel met 2-0. Donderdag wordt de return gespeeld.

voetbalzone

“Atlético Madrid is de lastigste tegenstander die er is. Dat vind ik niet alleen, dat vindt iedereen in Europa”, laat Real-trainer Carlo Ancelotti weten aan de Spaanse media. “We weten hoe we tegen Atlético moeten spelen. We moeten intensiteit tonen, maar ook ons hoofd koel houden. Als je tegen de ploeg speelt met de beste organisatie van Europa, is het zaak om goed te passen.”

Ancelotti acht zijn ploeg zeker nog niet kansloos. “De fans in Santiago Bernabéu kunnen ons helpen. Het is een derby, belangrijk voor beide ploegen. We rekenen op een fantastische sfeer, we willen een goede prestatie leveren en we hopen ons te plaatsen voor de kwartfinale”, besluit de coach.

Bezig met laden …