voetbalzone

Atlético Madrid is duels met PSV niet vergeten: ‘Hij speelde geweldig’

Daniel Cabot Kerkdijk12 sep 2016, 19:40
Laatst bijgewerkt: 12 sep 2016, 19:40
Advertentie
/

Atlético Madrid is naar Eindhoven gekomen om in de eerste Champions League-wedstrijd tegen PSV een maximaal resultaat te halen maar beseft zich ook dat de seizoenouverture nog niet geweldig was. In de eerste drie competitieduels werden slechts vijf punten verzameld: één overwinning op Celta de Vigo (0-4) en twee remises tegen de promovendi Deportivo Alavés (1-1) en Leganés (0-0).

"We weten dat we deze wedstrijd moeten kunnen winnen maar werken nog hard aan ons vertrouwen omdat we de laatste wedstrijden niet al te goed gepresteerd hebben", vertelde Simeone daags voor het duel in Eindhoven. De oefenmeester verwacht een moeilijke wedstrijd in het Philips Stadion. "PSV kan een wedstrijd altijd beslissen. Het is van belang dat we geconcentreerd zijn."

Atlético en PSV troffen elkaar vorig seizoen ook al in de Champions League. De duels in de achtste finales moesten worden beslist door strafschoppen. Volgens Koke was het de schuld van Jeroen Zoet dat beide duels in 0-0 eindigden. "We hadden wel kansen maar de doelman speelde een geweldige wedstrijd en dit jaar willen we dat verbeteren. We mogen er niet te makkelijk over denken en moeten vechten voor elk punt."

Bezig met laden …