voetbalzone

Atlético Mineiro slaat Engels bod op wonderkind af en praat met Porto

Bart Kruyt16 jun 2013, 22:15
Laatst bijgewerkt: 16 jun 2013, 22:15
Advertentie

Atlético Mineiro laat Bernard niet zonder slag of stoot gaan. President Alexandre Kalil liet onlangs al weten dat de felbegeerde linksbuiten voor geen cent minder van 25 miljoen euro mag vertrekken en daarom heeft hij een Engelse club, vermoedelijk Tottenham Hotspur, moeten teleurstellen. Dat zegt de voorzitter van de club uit Belo Horizonte tegen A Bola.

/

De twintigjarige Bernard, die met Brazilië op het moment deelneemt aan de Confederations Cup, wordt al maanden in verband gebracht met een transfer naar Europa, maar de slechts 1 meter 68 lange aanvaller heeft al laten weten niet per se te willen vertrekken bij Mineiro. Zijn club is ook niet van plan om hem zomaar te laten gaan. “Een Engelse club bood achttien miljoen euro, maar dat is echt te laag”, zegt Kalil, die zijn hoop nu heeft gevestigd op FC Porto.

“We hebben alle clubs aangegeven dat Bernard bij een bod van 25 miljoen mag vertrekken en we zijn nu in onderhandeling met FC Porto”, vertelt de voorzitter van Galo. “Porto's voorzitter Pinto da Costa is een goede vriend van mij en Porto heeft Joao Moutinho en James Rodríguez verkocht, dus zij hebben wel genoeg geld.” Ook onder meer Borussia Dortmund en Chelsea zouden achter de handtekening van Bernard aanzitten. De drievoudig international heeft nog een contract tot september 2017.

Bezig met laden …