voetbalzone

Atlético ontkent: ‘Hij kon eerder voor veel geld naar Manchester United’

Daniel Cabot Kerkdijk19 aug 2014, 20:25
Laatst bijgewerkt: 19 aug 2014, 20:25
Advertentie

Bij Atlético Madrid vraagt men zich af waar het gerucht over de vermeende interesse in Marco Reus vandaan komt. Borussia Dortmund houdt al maanden vol dat de aanvallende middenvelder deze zomer niet te koop is en dat men er alles aan gaat doen om de Duits international een langer contract te laten ondertekenen, in de wetenschap dat onder meer Bayern München serieuze interesse heeft.

voetbalzone

Atlético wordt sinds een week ook met Reus in verband gebracht. De regerend landskampioen van Spanje zou zogenaamd willen profiteren van de vete tussen Borussia en Bayern. Over een jaar mag Reus namelijk dankzij een clausule voor ‘slechts’ 25 miljoen euro weg. Enrique Cerezo ontkent dat Atlético deze zomer een formeel bod op de Duitser heeft uitgebracht. “Ik weet niet waar dat bericht vandaan komt, maar het betreft een voetballer die we momenteel niet eens kunnen halen.”

“Hij kon eerder voor heel veel geld naar Manchester United”, verzekert de voorzitter van Atlético. “En hij is niet gegaan. Dan is het niet logisch dat wij veel minder zouden bieden en Reus kopen.” Atlético hield zich hoe dan ook niet koest op de transfermarkt. De club versterkte zich met Miguel Ángel Moya, Guilherme Siquiera, Ángel Correa, Mario Mandzukic, Jan Oblak, Antoine Griezmann, Cristian Ansaldi, Jesús Gámez en Raúl Jiménez.

Bezig met laden …