voetbalzone

Atlético prutst weer, Levante geeft niet op

13 apr 2008, 19:05
Laatst bijgewerkt: 13 apr 2008, 19:05
Advertentie
Atlético Madrid wil zich dolgraag voor de Champions League plaatsen, maar moet zich langzamerhand afvragen of het daar daadwerkelijk wat te zoeken heeft. De ploeg van Javier Aguirre mocht van geluk spreken dat Valladolid uiterst slordig met de kansen omsprong. Levante heeft het degradatiespook voor minimaal een week verdreven.

Real Betis - Levante 0-1
De enige treffer van de wedstrijd viel zeven minuten na rust. Pedro Léon rondde een uitstekend opgezette aanval door Javi Fuego uitstekend af. In de eerste helft troffen de Andalusiërs paal en lat, terwijl een schot van Laurent Courtois via de lat achter de lijn belandde maar niet werd goedgekeurd.

Tien minuten voor tijd betrad Shota Arveladze het veld. De Georgiër, die bezig is aan zijn laatste wedstrijden in zijn carrière, was de vervanger van Alexandre Geijo. Clubtopscorer Mustapha Riga was door een liesblessure niet inzetbaar.

Real Valladolid - Atlético Madrid 1-1
De verdediging van Atlético was als vanouds weer een gatenkaas, maar Valladolid slaagde er niet in om Leo Franco te verschalken. Twintig minuten voor tijd kwamen de Madrilenen zelfs op voorsprong. Maxi Rodríguez schoot de openingstreffer binnen, nadat een voorzet van Diego Forlán via een Valladolid-verdediger in zijn bezit was gekomen.

De thuisploeg kreeg in blessuretijd toch loon naar werken. Bartholomew Ogbeche strafte nu wel een fout in de verdediging van los Colchoneros af. Atlético had even voor de gelijkmaker wel twee goede kansen om zeep geholpen.

Overige uitslagen:

Deportivo la Coruña - Athletic Bilbao 3-0
Espanyol - Osasuna 0-1

Getafe - Real Zaragoza 0-0
Real Mallorca - Sevilla 2-3
Bezig met laden …