voetbalzone

Atlético sneert na dubieuze penalty Real: ‘De avond van de Oscars is begonnen’

Chris Meijer25 feb 2019, 06:50
Laatst bijgewerkt: 25 feb 2019, 06:50
Advertentie

Real Madrid wist zondagavond met 1-2 te winnen op bezoek bij Levante. Na afloop van het duel in Valencia ging het voornamelijk over de tweede strafschop die de Koninklijke kregen, waardoor puntverlies een kwartier voor tijd voorkomen werd. Zelfs Atlético Madrid reageerde via Twitter op de dubieuze penalty die Real uiteindelijk aan de overwinning hielp.

Casemiro ging betrekkelijk overdreven naar het gras nadat Cheick Doucouré een poging waagde om de bal weg te schieten. “De avond van de Oscars is groots begonnen. Een film? #neverendingstory Atléticos, welke kiezen jullie?”, zo reageerde Atlético via Twitter met een knipoog richting de Oscaruitreikingen op de gebeurtenissen in het Estadi Ciutat de València. De tweet van los Colchoneros lokte een reactie van Daniel Carvajal uit.

“Ik raad jullie El Corazón de la Décima of UNDÉCIMA aan. Ik heb ze op dvd”, zo wees de vleugelverdediger Atlético op twee documentaires over de nederlagen tegen Real in de Champions League-finale. In gesprek met Marca had Carvajal al zijn mening gegeven over de strafschop die Real uiteindelijk aan de overwinning zou helpen tegen Levante. “Ik hoorde van 25 afstand meter dat Casemiro geraakt werd.”

“Ik ben geen scheidsrechter, ik neem geen beslissingen. Als zowel de scheidsrechter, die erg dichtbij stond, als de videoscheidsrechter een strafschop vaststellen... In het verleden zijn er ook weleens ergere dingen gebeurd, maar kregen we niets. Het is moeilijk om scheidsrechter te zijn en wij moeten ons daar niet teveel mee bemoeien”, aldus Carvajal. Voor Real Madrid wacht komende woensdag de return van de halve finale van de Copa del Rey, tegen Barcelona. “Totdat we definitief LaLiga niet meer kunnen winnen, blijven we ervoor strijden. De competitiewedstrijd tegen Barcelona is een finale, maar eerst wacht de ontmoeting van woensdag.”

Bezig met laden …