voetbalzone

'Atlético sprak in Amsterdam over komst van tweede Turkse international'

Bart Kruyt29 mrt 2015, 12:08
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2015, 12:08
Advertentie

Arda Turan is een van de belangrijkste spelers bij Atlético Madrid en krijgt na dit seizoen mogelijk gezelschap van een landgenoot. AS meldt dat er zaterdag een delegatie van Atlético aanwezig was in de Amsterdam ArenA, om te praten met Ahmet Bulut, de zaakwaarnemer van zowel Arda als Ozan Tufan. Atlético heeft serieuze interesse om laatstgenoemde naar Spanje te halen.

voetbalzone

De twintigjarige Tufan is een verdediger van Bursaspor, die zaterdag nog negentig minuten meedeed in de interland van Turkije tegen het Nederlands elftal. Dit was de tiende interland van de back, die ook wordt gevolgd door Liverpool en de topclubs in Turkije. Tufan voelt volgens Bulut echter wel wat voor een avontuur in Spanje en heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Atlético.

Het gesprek tussen de Spaanse kampioen en Bulut over Tufan stond al een tijdje op het programma en volgens AS was er zaterdag 'een positief onderhoud'. Bursaspor vraagt naar verluidt tien miljoen euro voor de international, die bezig is aan zijn eerste seizoen als vaste basisspeler. Hij speelde tot dusver 33 competitiewedstrijden in de Süper Lig.

Bezig met laden …