voetbalzone

Atlético verliest steunpilaren: ‘Maar dat is geen enkel probleem’

Gijs Freriks26 feb 2015, 08:25
Laatst bijgewerkt: 26 feb 2015, 08:25
Advertentie

Atlético Madrid bereikte vorig seizoen de finale van de Champions League, maar dreigt nu al in de achtste finale te stranden. Los Colchoneros verloren woensdagavond namelijk met 1-0 van Bayer Leverkusen, al was een gelijkspel volgens trainer Diego Simeone rechtvaardiger geweest.

voetbalzone

“Beide ploegen creëerden niet veel kansen. Maar ik ben niet ontevreden. In de eerste helft moesten wij immers ook al twee keer wisselen en een doelpunt werd nog afgekeurd. En als je dan met slechts 1-0 verliest, dan kan het erger”, zei Simeone. “Leverkusen heeft een stijl die op die van ons lijkt, als het gaat om het druk zetten bij balverlies en het heroveren van de bal. Dat waardeer ik.”

Atléti kan in de return overigens niet beschikken over Diego Godín en Tiago, die geschorst zijn. “Maar dat is geen enkel probleem. José Giménez en Mario Suárez spelen.” Volgens doelman Miguel Ángel Moyà had het ‘slechter gekund’: “We hadden niet op dit resultaat gerekend, maar als je het wedstrijdverloop bekijkt en ziet dat er nog een speler wordt weggestuurd, dan is 1-0 best aardig. Maar het blijft jammer dat we hebben verloren.”

Bezig met laden …