voetbalzone

AZ bereid om Steinsson te laten vertrekken

11 jan 2008, 17:30
Laatst bijgewerkt: 11 jan 2008, 17:30
Advertentie
De interesse van Bolton Wanderers in Grétar Steinsson begint grote vormen aan te nemen. De IJslandse verdediger wordt al geruime tijd met clubs uit de Premier League in verband gebracht, maar de interesse van The Trotters lijkt welgemeend.

“Ik ben door een spelersmakelaar gebeld”, notuleerde De Telegraaf vrijdagmiddag uit de mond van technisch directeur Marcel Brands. “Hij informeerde namens Bolton naar Steinsson. Ik heb hem gezegd dat de club schriftelijk een bod kan doen, maar dat we niet vóór zondag reageren. Dit in verband met de belangrijke wedstrijd tegen Ajax.”

Steinsson, een belangrijke spil in het elftal van Louis van Gaal, verlengde onlangs zijn contract in Alkmaar nog tot medio 2012, maar Brands zegt verrassend genoeg een vertrek niet tegen te houden. “We houden ook rekening met de wensen van spelers, zeker met die van Grétar. Hij is iemand die ziel en zaligheid in de club stopt. Als een club het door ons vastgestelde bedrag wil betalen, is een transfer eventueel mogelijk.”

Brands haalt echter wat druk van de ketel door te beweren dat hij niet op de hoogte is van de wens van Steinsson en de welwillendheid van Bolton. Ik weet niet hoe Steinsson hier tegenaan kijkt. Daarover heb ik hem nog niet gesproken. Bovendien kun je beter door een club zelf benaderd worden en niet door een spelersmakelaar. Dan weet je in ieder geval zeker dat ze serieus zaken willen doen, nu is dat nog de vraag.”
Bezig met laden …