voetbalzone

AZ en Milan bijna akkoord over Reijnders; De Telegraaf weet vraagprijs

Jordi Tomasowa05 jul 2023, 07:11
Laatst bijgewerkt: 05 jul 2023, 07:11
Advertentie

Tijjani Reijnders is persoonlijk akkoord met AC Milan, zo bevestigt De Telegraaf. Het nieuws werd eind juni al gemeld door onder meer La Gazzetta dello Sport. Reijnders kan tot medio 2028 tekenen in Milaan. Naar verluidt kruipen de clubs momenteel naar elkaar toe qua transfersom.

Bronnen in Italië melden aan de De Telegraaf dat de 24-jarige middenvelder 1,7 miljoen euro netto kan gaan verdienen in Italië. “Er is concrete interesse van AC Milan. We zitten nu in de fase dat de clubs met elkaar in gesprek zijn”, is wat Martin, de vader én zaakwaarnemer van Reijnders desgevraagd kwijt wil.

Milan werd zo’n twee weken geleden concreet geïnteresseerd in Reijnders. Een eerste bod van 16 miljoen euro exclusief bonussen van de Italianen werd toen nog direct naar de prullenbak verwezen door technisch directeur Max Huiberts. Volgens de ochtendkrant wil AZ 25 miljoen euro voor zijn middenvelder. Nadat bleek dat Milan bereid was om een nieuw bod uit te brengen, zijn de clubs verder in gesprek gegaan. Er zou nog altijd een gat van ’enkele miljoenen’ tussen vraag en aanbod gapen, maar er is bij de clubs de bereidheid om eruit te komen.

Met het binnenhalen van Reijnders wil Milan clubs als Napoli en Fiorentina aftroeven. Eerder werd ook Ajax in verband gebracht met de controleur. Mocht Reijnders tijdens de zomerse transferwindow daadwerkelijk de overstap naar i Rossoneri maken, dan treedt hij in de voetsporen van onder meer Marco van Basten, Ruud Gullit, Frank Rijkaard, Clarence Seedorf, Patrick Kluivert, Edgar Davids, Nigel de Jong en Jaap Stam.

Bezig met laden …