voetbalzone

AZ, FC Utrecht en FC Twente grijpen mis na contractnieuws uit Den Haag

Robin Bruggeman11 mei 2018, 14:13
Laatst bijgewerkt: 11 mei 2018, 14:13
Advertentie

Shaquille Pinas leek doordat hij zijn aflopende contract bij ADO Den Haag niet wilde verlengen deze zomer transfervrij de deur uit te lopen, maar de jonge verdediger is toch nog van gedachten veranderd. De Hagenaars melden vrijdagmiddag namelijk via de officiële kanalen dat er een mondeling akkoord is bereikt met de stopper over een nieuwe, driejarige, verbintenis.

Pinas kwam afgelopen zomer over van de beloften van FC Dordrecht en maakte in zijn eerste maanden bij ADO meteen indruk. Hij speelde daarna vijf duels in de hoofdmacht, voordat hij uit de selectie gezet werd omdat de onderhandelingen over een nieuw contract stukliepen. Hoewel er toen van beide kanten harde woorden vielen, bleven de twee partijen met elkaar in gesprek en hebben zij nu een resultaat weten te behalen.

Pinas zal binnen afzienbare tijd zijn krabbel zetten onder een tot medio 2021 doorlopende verbintenis en stelt daarmee AZ, FC Utrecht en FC Twente teleur. Die drie clubs volgden de ontwikkelingen rond de toekomst van de twintigjarige verdediger namelijk op de voet en hoopten over een aantal weken eventueel te kunnen profiteren van zijn transfervrije status.

Bezig met laden …