voetbalzone

AZ-middenvelder Ortiz haakt af voor oefeninterlands Paraguay

Bart Kruyt02 okt 2010, 08:17
Laatst bijgewerkt: 02 okt 2010, 08:17
Advertentie

Celso Ortiz heeft zich afgemeld bij de Paraguayaanse bond voor de aankomende oefeninterlands van zijn vaderland. De middenvelder van AZ was door Gerardo Martino opgeroepen voor de wedstrijden tegen Australië en Nieuw-Zeeland, maar haakte geblesseerd af. Ortiz blijft in Alkmaar om aan zijn herstel te werken.

De 21-jarige Zuid-Amerikaan kampt met een knieblessure, die hem afgelopen donderdag ook al aan de kant hield tegen BATE Borisov. De middenvelder van AZ was nog wel met zijn ploeg meegereisd naar Wit-Rusland, maar werkte aldaar een individuele training af. Vanaf de tribune zag hij AZ in de avond met 4-1 verliezen.

Ortiz is nog niet hersteld van zijn knieproblemen en heeft zich daarom afgemeld bij Martino, die ook Oscar Cardozo van Benfica moet missen wegens blessureleed. Lucas Barrios van Borussia Dortmund is bovendien niet opgeroepen omdat hij rust krijgt; Roque Santa Cruz van Manchester City zit wel gewoon bij de selectie.

De voltallige selectie:

Doel: Justo Villar (Real Valladolid), Diego Barreto (Cerro Porteno)

Verdediging: Carlos Bonet (Libertad), Paulo Da Silva (Sunderland), Claudio Morel (Deportivo La Coruna), Antolin Alcaraz (Wigan Athletic), Dario Veron (Pumas), Cesar Benitez (Cerro Porteno)

Middenveld: Cristian Riveros (Sunderland), Enrique Vera (Atlas), Osvaldo Martinez (Monterrey), Osmar Molinas (Olimpia), Victor Caceres (Libertad), Marcos Riveros (Nacional), Nestor Camacho (Rubio Nu), Hernan Perez (Villarreal), Derlis Orue (Olimpia)

Aanval: Edgar Benitez (Pachuca), Roque Santa Cruz (Manchester City) en Nelson Valdez (Hercules).

Bezig met laden …