voetbalzone

'AZ ziet in naamgenoot coach mogelijke opvolger voor Holman'

Bart Kruyt14 mrt 2012, 07:40
Laatst bijgewerkt: 14 mrt 2012, 07:40
Advertentie

Brett Holman vertrekt aan het einde van dit seizoen naar Aston Villa en AZ is druk bezig met het zoeken van een geschikte opvolger van de Australiër. Mogelijk komt die wel uit de Jupiler League: volgens het Algemeen Dagblad heeft Gertjan Verbeek het oog laten vallen op naamgenoot Danny Verbeek, die momenteel nog bij FC Den Bosch op de loonlijst staat.

/

Den Bosch is bezig aan een aardig seizoen in de Jupiler League en Verbeek is een van de spelers die het succes van de Brabanders mogelijk maakt. De 21-jarige vleugelaanvaller werd geboren in Den Bosch en speelde tot dusver nog niet voor een andere profclub, maar maakt aankomende zomer mogelijk promotie met een mooie transfer naar AZ.

Verbeek, die tot dusver 83 competitiewedstrijden voor Den Bosch speelde en zeventien doelpunten maakte, is positief opgevallen bij de scouts van AZ. Mochten de Alkmaarders inderdaad zaken willen doen, dan moet er wel een transfersom op tafel komen: het contract van Verbeek bij Den Bosch loopt na dit seizoen nog een jaar door.

Bezig met laden …