voetbalzone

Babbel na 'Blitz-Comeback' Aerts nu weer voorzichtig met doelman

Erik van Dam06 nov 2010, 13:39
Laatst bijgewerkt: 06 nov 2010, 13:39
Advertentie

Duitse media noemden zijn rentree in het elftal van Hertha BSC een Blitz-Comeback, maar dit weekend zal Maikel Aerts het doel van de club uit de Duitse hoofdstad niet verdedigen. Markus Babbel, trainer van Hertha, wil geen risico nemen met zijn eerste doelman en geeft hem daarom rust voor het duel van zondag met SC Paderborn, zo meldt Kicker zaterdag.

Aerts moet weer wat rust nemen, na zijn herstel van een knieblessure. Na de laatste training voor het duel van zondag besloot Babbel om zijn doelman niet in te zetten tegen Paderborn. Het doel zal nu verdedigd worden door routinier Marco Sejna en Sascha Burchert zal achter hem als tweede keeper plaatsnemen op de bank.

Iedereen bij Hertha was verrast dat Aerts vorige week weer tussen de palen stond bij de koploper in de 2.Bundesliga. “Met zo'n snelle rentree had niemand rekening gehouden”, vertelde Peter Niemeyer, terwijl clubarts Ulrich Schleicher eveneens verrast was. “Maikel heeft tijdens zijn revalidatie onvoorstelbaar intensief gewerkt. Hij had gewoon het heilige vuur en wilde hoe dan ook terugkeren.”

Bezig met laden …