voetbalzone

Babel voedt geruchten over tweede comeback bij Ajax

Erik van Dam01 feb 2016, 11:26
Laatst bijgewerkt: 01 feb 2016, 11:26
Advertentie

Ryan Babel keert mogelijk een tweede keer terug in dienst bij Ajax. De 29-jarige aanvaller kwam van 2003 tot 2007 al uit voor de Amsterdamse club en streek er opnieuw neer na een periode van vijf jaar in het buitenland bij Liverpool en TSG Hoffenheim. Nu zit Babel op een dood spoor bij Al-Ain in de Verenigde Arabische Emiraten en zoekt zijn oude club een aanvallende impuls tot de zomer.

voetbalzone

In zijn tweede periode bij Ajax was Babel in zestien wedstrijden goed voor vier goals: daarna trok hij naar het Turkse Kasimpasa. De aanvaller leefde daar weer op en verdiende een lucratief contract in de Emiraten. De club en Babel zitten echter niet op één lijn en een maand geleden schreef het Algemeen Dagblad dat Al-Ain hem het liefst wilde lozen. Babel wordt nu door Ziggo Sport gelinkt aan Ajax.

De zender baseert zich met name op een Instagram-post van Babel op zondagavond. Daarop is hij te zien in het Ajax-shirt en schrijft hij: A lil bit experience is always necessary in a talented young team, gevolgd door drie Andreaskruisen. Veel volgers vragen Babel terug te keren naar Amsterdam en Frank de Boer voorin te zien van wat extra ervaring. Babel heeft nog een doorlopend contract bij Al-Ain, maar misschien keert hij nu dus opnieuw terug.

A lil bit experience is always necessary in a talented young team ??? #Fury90

Een foto die is geplaatst door Ryan Babel (@ryanbabel) op



Bezig met laden …