voetbalzone

Babos: 'Op sommige momenten was het gewoon lachwekkend'

Matthijs van Laar02 dec 2012, 14:22
Laatst bijgewerkt: 02 dec 2012, 14:22
Advertentie
/

“Een heel slechte wedstrijd.” NEC-keeper Gábor Babos wond er na afloop van het treffen met NAC Breda (1-1) geen doekjes om. De Nijmegenaren hielden dus weliswaar een punt over aan de ontmoeting, maar dat was wat de Hongaar betreft ook het enige positieve. “Op sommige momenten was het gewoon lachwekkend. Er kwam van onze kant nauwelijks een pass aan”, zei hij in gesprek met Eredivisie Live.

Dankzij een treffer van Melvin Platje eindigde het duel in een remise. “Na rust was het heel slap van onze kant. We mogen blij zijn dat we nog op 1-1 zijn gekomen”, liet de doelpuntenmaker na afloop optekenen door Omroep Gelderland. In tegenstelling tot de NEC’ers, kon NAC-spits Anthony Lurling niet genieten van de puntendeling. Hij vond dat zijn ploeg meer had verdiend.

“Ik denk dat we onszelf vandaag ook tekort hebben gedaan door hier gelijk te spelen. We kunnen goed voetballen, de positie waar we staan geeft dat echter niet weer. We wisten dat we vandaag een ploeg in vorm kregen die thuis goed speelt. Het enige wat we vergeten zijn, is de wedstrijd te beslissen.”

Bezig met laden …