voetbalzone

Babovic keert niet terug in Eredivisie maar tekent bij Partizan Belgrado

Bart Kruyt17 aug 2010, 07:55
Laatst bijgewerkt: 17 aug 2010, 07:55
Advertentie

Stefan Babovic zet zijn loopbaan voort in zijn vaderland Servië. De middenvelder, die vorig seizoen op huurbasis voor Feyenoord uitkwam maar niet in aanmerking kwam voor een langer verblijf, heeft volgens AD/Sportwereld een contract getekend bij Partizan Belgrado. Daar hield hij sinds zijn vertrek bij FC Nantes al zijn conditie op peil.

/

De 23-jarige middenvelder kwam vorig seizoen op huurbasis binnen bij Feyenoord, maar wist niet echt te overtuigen. Babovic kwam tot tien competitiewedstrijden, waarvan drie als basisspeler, en werd aan het einde van het voetbaljaar niet definitief ingelijfd. Ook Nantes had hem niet meer nodig, waardoor Babovic transfervrij was.

Er was interesse vanuit Griekenland, terwijl de speler zelf aangaf dat hij een terugkeer naar Nederland wel zag zitten. Babovic is dit seizoen echter niet meer in de Eredivisie te bewonderen: de middenvelder heeft indruk gemaakt op de trainingen bij Partizan en heeft getekend in Belgrado. Hij staat de komende twee jaar bij de Servische club op de loonlijst.

Bezig met laden …