voetbalzone

Bajevic dient ontslag in na zoveelste aanvaring met fans van AEK

Daniel Cabot Kerkdijk27 sep 2010, 08:33
Laatst bijgewerkt: 27 sep 2010, 08:33
Advertentie

AEK Athene moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Dusan Bajevic diende zondagavond na de verrassende nederlaag tegen nieuwkomer Olympiakos Volou (3-1) zijn ontslag in. Na afloop van de ontmoeting kregen Bajevic en zijn spelers van de meegereisde supporters van alles naar zich toegegooid.

De 61-jarige Bajevic stond al enige tijd onder druk. De Bosnische Serviër was tussen 1988 en 1996 al coach van AEK en won toen vier landstitel. De supporters hebben hem echter nooit vergeven dat hij naar rivaal Olympiakos Piraeus overstapte. Bij de havenstedelingen veroverde hij drie landstitels. Tussen 2002 en 2004 en vanaf 2008 stond Bajevic weer voor de spelersgroep van AEK.

Het is niet de eerste keer dat Bajevic fysiek wordt belaagd. Afgelopen zomer werd de oefenmeester op het veld door enkele supporters bedreigd. In het nieuwe seizoen haalde AEK slechts vier punten uit vier duels. Daardoor bedraagt de achterstand op koploper Olympiakos reeds vijf punten. Het is nog niet duidelijk wie het takenpakket van Bajevic over zal nemen.

Bezig met laden …