voetbalzone

Bakkali: 'Ik moet die keuze tussen België en Marokko nog steeds maken'

Bart Kruyt05 okt 2013, 08:50
Laatst bijgewerkt: 05 okt 2013, 08:50
Advertentie

Er leek een punt te kunnen worden gezet achter de soap rondom de interlandloopbaan van Zakaria Bakkali, maar zover is het nog niet. De aanvaller werd door Marc Wilmots opgeroepen voor de twee aankomende wedstrijden van België en de bondscoach zei dat Bakkali definitief voor de Rode Duivels had gekozen. De jonge PSV'er zou maandag meer tekst en uitleg geven.

/

Op vrijdag verschenen er al enkele uitspraken van Bakkali in Sudpresse, maar de dribbelaar zegt nu dat hij nog altijd niet heeft gekozen tussen België en Marokko. "Het zijn steeds anderen die voor mij praten. Het blijft gewoon een lastige afweging", zegt de jongeling in het Algemeen Dagblad.

"Ik moet die keuze tussen België en Marokko nog steeds maken", benadrukt Bakkali. "Nog steeds, ja. Het stond op internet en teletekst, klopt. Maar dat is hoe het nu al een tijdje gaat. Het zijn steeds anderen die voor mij praten." Tegen Kroatië en Wales kan België zich voor het eerst sinds 2002 verzekeren van deelname aan een WK en als Bakkali in een van deze wedstrijden speelminuten maakt, kan hij niet meer overstappen naar Marokko.

Bezig met laden …