voetbalzone

'Bakkali is een fenomeen en een jongen voor de toekomst'

Bart Kruyt31 jul 2013, 14:34
Laatst bijgewerkt: 31 jul 2013, 14:34
Advertentie

PSV stond dinsdagavond met een elftal met een gemiddelde leeftijd van net boven de 21 jaar op het veld tegen Zulte Waregem en Zakaria Bakkali was een van de spelers die ervoor zorgde dat die grens zo laag lag. De aanvaller is pas zeventien jaar oud, maar was met zijn acties een constante plaag voor de Zulte-defensie. Thorgan Hazard is onder de indruk van zijn landgenoot.

/

De jongere broer van Chelsea-ster Eden Hazard denkt dat men in de toekomst nog veel zal horen van de Belgische dribbelaar van PSV. "Ik had al van Bakkali gehoord", zei Hazard tegen Voetbalkrant. "Hij is een fenomeen met zijn zeventien jaar en is een jongen voor de toekomst. PSV heeft sowieso veel 'topjongeren' en heel sterk gespeeld."

PSV was dinsdagavond met 2-0 te sterk voor Zulte en zette daarmee een belangrijke stap richting de play-offronde van de Champions League. Volgende week wacht de return in België, die in het stadion van Anderlecht zal worden afgewerkt. PSV speelt aankomende zaterdag eerst nog in de Eredivisie tegen ADO Den Haag.

Bezig met laden …