voetbalzone

Bale blinkt bij Wales wél uit: ‘Maar ik heb helemaal niets te bewijzen’

Thijs Post29 mrt 2015, 13:15
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2015, 13:15
Advertentie

De nationale ploeg van Wales is voor het eerst in de historie op weg naar het EK. De ploeg won zaterdag met 3-0 van Israël en Gareth Bale was met twee treffers de belangrijkste man van zijn team. Bij Real Madrid maakt Bale de voorbije weken een beroerde indruk, dus de treffers kwamen als geroepen voor de duurste speler van de wereld.

voetbalzone

“Een antwoord op de critici? Nee, dat hoef ik niet te doen. Iedereen weet wat ik kan. In de voetballerij heb je altijd te maken met ups en downs. Kritiek moet je met een korreltje zout nemen. Je moet antwoorden met prestaties, meer kun je niet doen. Ik heb helemaal niets te bewijzen, ik moet gewoon voetballen”, laat Bale optekenen in de Britse media.

De eerstvolgende EK-kwalificatiewedstrijd van Wales wordt in juni gespeeld tegen België, dat ondanks een achterstand van een punt op Israël de belangrijkste tegenstander in Groep B lijkt te zijn. Aaron Ramsey is echter niet bang voor de Belgen. “Een zware wedstrijd, maar wij zijn vol vertrouwen. Wij voeren de groep aan, dus waarom zouden we niet kunnen winnen?”

Bezig met laden …