voetbalzone

Bale: ‘Een ongelooflijke speler, het is geweldig dat hij er weer bij is’

Erik van Dam12 feb 2014, 10:16
Laatst bijgewerkt: 12 feb 2014, 10:16
Advertentie

Raphaël Varane maakte dinsdagavond zijn comeback als basisspeler bij Real Madrid. De Franse verdediger stond sinds half november aan de kant en deed anderhalve week geleden al even twee minuten mee tegen Athletic Bilbao. Dinsdag kreeg hij weer het vertrouwen van Carlo Ancelotti om negentig minuten mee te doen. Tegen Atlético Madrid ging hem dat uitstekend af.

voetbalzone

Varanes laatste basisplaats dateerde van november tegen Real Sociedad: sindsdien hielden knieproblemen hem afzijdig. Teamgenoot Gareth Bale is blij voor Varane dat hij nu weer negentig minuten in de benen heeft, zegt hij. “Hij is een ongelooflijke speler, het is geweldig dat hij er weer bij is. Hij speelde erg goed en maakt ons sterker voor de resterende maanden van dit seizoen”, aldus de Welshman.

De hoofdrolspeler zelf voelde zich ook goed na zijn wedstrijd tegen Atlético Madrid in de Copa del Rey. “Het voelde geweldig, het was heerlijk om na zo’n tijd weer terug te zijn op het veld. We zullen zien hoe mijn knie de komende dagen reageert, kijken of-ie opzwelt. Tijdens de wedstrijd had ik geen last en ik heb hard getraind om te komen waar ik nu ben. Ik hoop dat ik twee wedstrijden op rij kan spelen.”

Bezig met laden …