voetbalzone

‘Bale was van een andere planeet, hij leek wel een machine’

Thijs Post13 okt 2012, 16:59
Laatst bijgewerkt: 13 okt 2012, 16:59
Advertentie

Gareth Bale boog vrijdagavond met twee doelpunten tegen Schotland een 0-1 achterstand om, zodat Wales het WK-kwalificatieduel toch nog won (2-1). Bondscoach Chris Coleman is maar wat blij met de vleugelspeler van Tottenham Hotspur, die in de vorm van zijn leven lijkt te verkeren.

/

“Gareth blijft maar geweldige wedstrijden voor ons spelen en hij blijft maar dingen doen waartoe veel andere spelers niet in staat zijn”, laat Coleman optekenen tegenover de Britse media. “Hij is een speciale speler, en dan te bedenken dat hij nog maar 23 jaar is, hij is nog niet eens op zijn best. Ik wil hem geen extra druk opleggen, maar we zien hem iedere keer weer uitblinken. Of hij bereidt een goal voor of hij schiet ze er van dertig meter binnen. Hij is een speciale speler, iedereen weet dat.”

“Tegen Schotland leek het wel of hij van een andere planeet kwam, hij leek wel een machine”, vervolgt Coleman zijn lofzang. “Gareth is goed in de lucht, maar ook zijn snelheid en kracht zijn fenomenaal. Het maakte niet uit tegen wei hij had gespeeld, want in zijn huidige vorm is er geen enkele verdediger ter wereld die hem aankan.”

Bezig met laden …