voetbalzone

'Bale wil fans van Real Madrid voor zich winnen en stelt Engelse top teleur'

Matthijs van Laar26 mrt 2015, 10:03
Laatst bijgewerkt: 26 mrt 2015, 10:03
Advertentie

Ondanks toenemende interesse uit Engeland, is Gareth Bale niet van plan om terug te keren. De Welshman wil zijn doorlopende contract bij Real Madrid respecteren en hoopt de Spaanse fans voor zich te winnen. De afgelopen maanden is er veel kritiek op de buitenspeler, die met zijn transfersom van honderd miljoen euro nog altijd geldt als duurste voetballer aller tijden.

voetbalzone

Chelsea, Manchester City en Manchester United zouden zeer nadrukkelijk interesse hebben in de 25-jarige vleugelaanvaller, maar lijken rechtsomkeert te kunnen maken. Volgens de Daily Express zijn de drie Premier League-clubs door de zaakwaarnemer van Bale op de hoogte gesteld van de plannen van de speler om voorlopig in Madrid te blijven. Zijn contract daar loopt nog ruim vier jaar door.

Momenteel is Bale in zijn geboorteland, waar hij zich met Wales voorbereidt op het EK-kwalificatieduel met Israël. Ploeggenoot Joe Allen zegt weinig te merken van de druk die op de schouders van de absolute ster zou rusten. "Hij gedraagt zich hetzelfde als altijd. Hij is een speler van wereldklasse en laat dat iedere minuut op de training zien. De perikelen bij Real hebben daar weinig invloed op. Bij zo'n club hoort dat er nu eenmaal bij en dat weet je."

Bezig met laden …