voetbalzone

Balende Suárez heeft ‘enorme spijt’: ‘Ik ga hier rekening mee houden’

Tim Siekman04 sep 2018, 22:47
Laatst bijgewerkt: 04 sep 2018, 22:47
Advertentie

Luis Suárez baalt nog altijd van de uitschakeling in de Champions League vorig seizoen. Barcelona won de heenwedstrijd in het tweeluik met AS Roma met 4-1, maar een week later wonnen de Romeinen in eigen huis met 3-0, waardoor de Catalanen waren geëlimineerd. De pijn bij Suárez zit vooral in het feit dat hij tussen de duels in niet genoeg rust heeft gepakt.

De wedstrijden tegen Roma vonden plaats op 4 en 10 april 2018, maar op 7 april speelde Barcelona ook nog thuis tegen Léganes (3-1). De spits uit Uruguay speelde in de competitiewedstrijd de volle negentig minuten mee en heeft daar achteraf spijt van. “Ik heb er enorm veel spijt van dat ik de wedstrijd tegen Leganés speelde”, zegt de spits van Barcelona.

“Ik speelde de hele wedstrijd, terwijl we heel veel punten voorsprong hadden in de competitie en we over drie dagen een finale speelden tegen Roma.” De aanvaller vervolgt in gesprek met RAC 1 door te suggereren dat hij in de toekomst van plan is vaker verstek te laten gaan. “Ik ga hier rekening mee houden. De trainer (Ernesto Valverde, red.) ziet deze details ook en ik denk dat dit de selectie gaat helpen dit jaar.”

Bezig met laden …