voetbalzone

Ballack: 'Dit resultaat is exceptioneel'

01 jan 2008, 15:38
Laatst bijgewerkt: 01 jan 2008, 15:38
Advertentie
Gelegenheidsaanvoerder Michael Ballack was uiterst content met Chelsea’s 1-2 overwinning op Fulham dinsdagmiddag. Ondanks een slechte eerste helft noemde hij de uitslag ‘exceptioneel’ vanwege de vele blessures bij The Blues.

“Ik denk dat we de eerste helft in slaap gedommeld waren en vrij slecht speelden”, begon Ballack zijn analyse na afloop. “Maar in de tweede helft hebben we laten zien hoe Chelsea kan spelen en hebben we de overwinning verdiend”, aldus de Duitser.

De middenvelder vertelde ook dat er in de rust een aantal harde woorden zijn gevallen in de kleedkamer om sommige spelers weer volledig bij de les te krijgen. “Het was onrustig in de kleedkamer inderdaad, maar we wisten dat we een goede kans maakten om te winnen.”

Ook zijn rol als captain was hem goed bevallen, een eer die hem door de absentie van Peter Cech, Frank Lampard, John Terry en Didier Drogba ten deel was gevallen. “Het aanvoerderschap was een fijne ervaring, belangrijker is dat we deze moeilijke periode gedaan hebben wat we moesten: winnen.”
Bezig met laden …