voetbalzone

Balotelli dolgelukkig: 'Nu moet ik zorgen dat ik doelpunten blijf maken'

Bart Kruyt03 feb 2013, 22:45
Laatst bijgewerkt: 03 feb 2013, 22:45
Advertentie

Hij kreeg wat hulp van de scheidsrechter, die in blessuretijd een strafschop toekende die nooit gegeven had mogen worden, maar Mario Balotelli heeft een droomdebuut voor AC Milan achter de rug. De aanvaller begon door een blessure bij Giampaolo Pazzini in de basis en scoorde twee keer, waardoor Udinese met 2-1 werd verslagen. "Dit is een goed begin", zei Balotelli.

/

Doordat Pazzini in de warming-up last kreeg van een onwillige spier, mocht de van Manchester City overgenomen spits beginnen tegen Udinese. "Ik ben blij dat het zo is gelopen, want ik heb een goede wedstrijd gespeeld", zei Balotelli na afloop. "Nu moet ik zorgen dat ik doelpunten blijf maken. Ook moet mijn conditie nog wat verbeteren, want ik heb nu behoorlijk zware benen."

Massimiliano Allegri was blij met de start van Balotelli in het shirt van Milan: "Hij is een speler met exceptionele kwaliteiten, maar hij kan ook nog veel verbeteren, aangezien hij pas 22 jaar is. De penalty? Ik ben eerlijk: het was er geen een. Ik zag de speler van Udinese de bal wegtikken, maar we hadden geluk dat de scheidsrechter het verkeerd zag en de bal toch op de stip legde."

Francesco Guidolin, coach van Udinese, baalde logischerwijs als een stekker. "Dit is niet de eerste keer dat me dit gebeurt in mijn trainersloopbaan", verzuchtte hij. "Maar dit soort dingen gebeuren nu eenmaal en we kunnen er niets aan doen. Iedereen maakt fouten, dat geldt dus ook voor scheidsrechters. Het is vervelend, want ik had het gevoel dat we zeker een punt verdienden."

Bezig met laden …