voetbalzone

Balotelli: ‘Hij kan alles, het zal moeilijk zijn een vervanger te vinden’

Daniel Cabot Kerkdijk02 jan 2015, 09:35
Laatst bijgewerkt: 02 jan 2015, 09:35
Advertentie

Liverpool bevestigde vrijdagochtend het vertrek van Steven Gerrard na dit seizoen. De club laat weten dat de aanvoerder in ieder geval niet naar een Engelse concurrent gaat. "Hij gaat naar een club buiten het Verenigd Koninkrijk en naar een club die hem niet in directe competitie met Liverpool brengt", maakten the Reds in een verklaring duidelijk.

voetbalzone

Mario Balotelli speelt pas een paar maanden met Gerrard samen, maar weet dat de middenvelder een unieke voetballer is. “Hij zit op hetzelfde niveau als Andrea Pirlo. Visie, techniek en kracht”, claimt de aanvaller uit Italië. “Stevie kan alles, het is een geweldige voetballer. Het zal moeilijk zijn om een vervanger te vinden.”

Gerrard speelt zijn hele loopbaan voor Liverpool. In de zomer komt er een einde aan het huwelijk. "Dit was de moeilijkste beslissing uit mijn leven", stelt Gerrard. "Ik neem de beslissing nu, zodat de manager en het team niet worden afgeleid door speculaties over mijn toekomst. Met mijn familie heb ik hier een tijdje over gepiekerd. Liverpool Football Club was zo lang een deel van ons leven. Afscheid nemen wordt heel moeilijk."


Bezig met laden …