voetbalzone

‘Balotelli is geen echte topspeler, je kunt gewoon niet op hem vertrouwen’

Peter Nusselder11 jan 2014, 12:15
Laatst bijgewerkt: 11 jan 2014, 12:15
Advertentie

Hoewel het Italiaans elftal de beschikking heeft over AC Milan-spits Mario Balotelli, ligt het probleem van de Italianen volgens Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti in de voorhoede. De oefenmeester is van mening dat la Squadra Azzurra om die reden geen topfavoriet zal zijn tijdens het WK komende zomer.

/

“Op dit moment komt Italië net achter Spanje, Brazilië, Argentinië en Duitsland”, kijkt Ancelotti in gesprek met RNE vooruit naar het toernooi om de wereldtoernooi dat in Brazilië georganiseerd wordt. “Bondscoach Cesare Prandelli probeert de gemiddelde leeftijd van zijn team omlaag te krijgen, maar de kracht ligt juist op het geweldige en ervaren middenveld, met Andrea Pirlo, Daniele De Rossi en Thiago Motta.”

“Het echte probleem ligt bij de aanvallers, voorin hebben ze gene echte topspelers”, vindt de Italiaanse oefenmeester. “We wachten op Balotelli, maar die is gewoon niet constant. Hij is een groot talent, maar je kunt niet op hem vertrouwen; op ieder moment kan hij ervoor zorgen dat je met tien man komt te staan.”

Bezig met laden …