voetbalzone

Balotelli komt op voor teamgenoot: ‘Iedereen kan een fout maken, denk ik’

Peter Nusselder09 mrt 2012, 11:56
Laatst bijgewerkt: 09 mrt 2012, 11:56
Advertentie

Mario Balotelli hoopt dat de supporters van zijn club Manchester City achter zijn ploeg blijven staan als Carlos Tévez binnenkort wellicht zijn rentree maakt in de hoofdmacht van the Citizens. De Argentijnse spits speelde sinds september niet meer in het eerste elftal, maar is dicht bij een rentree.

/

Tévez kwam alweer in actie voor de beloften en trainer Roberto Mancini zal naar alle waarschijnlijkheid op korte termijn weer een beroep doen op de Argentijns international. Balotelli roept de fans op om zijn ploeggenoot te vergeven en niet uit te fluiten. “Ik ben van mening dat de supporters zich moeten opstellen zoals ze dat ook in het verleden hebben gedaan”, vertelt de Italiaanse aanvaller aan BBC Sport.

“Als ze Carlos onder druk zetten, zetten ze ook de rest van het team onder druk, dus dat moeten ze niet doen”, redeneert Balotelli, zelf ook niet altijd van onbesproken gedrag. De 21-jarige spits hoopt dan ook dat de City-aanhang kan vergeten wat Tévez heeft gedaan. “Iedereen kan een fout maken, denk ik. Carlos maakt gewoon weer deel uit van ons team, dus iedereen houdt van hem”, besluit Balotelli.

Bezig met laden …