voetbalzone

Balotelli verlaat trainingskamp Italië daags voor duel met Kroatië

Daniel Cabot Kerkdijk15 nov 2014, 11:23
Laatst bijgewerkt: 15 nov 2014, 11:23
Advertentie

Mario Balotelli heeft zaterdag het trainingskamp van het nationale elftal van Italië verlaten. De aanvaller kampt met een blessure aan de hamstrings en is daardoor niet inzetbaar in het EK-kwalificatieduel van zondagavond met Kroatië. Balotelli had voor de eerste drie kwalificatiewedstrijden in Groep H geen uitnodiging ontvangen.

Balotelli kampte al met klachten aan zijn hamstrings; in de afgelopen 24 uur verergerde de pijn. De medische staf van Italië oordeelde dat de aanvaller er beter aan deed om terug te keren naar Liverpool. Ook Angelo Ogbonna is afgehaakt. De verdediger van Juventus heeft weliswaar geen blessure, maar is niet fit genoeg om in actie te komen.

Italië speelt zondag in Milaan tegen Kroatië, een tegenstander waar La Squadra Azzurra al 72 jaar niet van heeft gewonnen. Komende dinsdag speelt de ploeg van Conte in Genoa vriendschappelijk tegen Albanië. Voor dat duel heeft de bondscoach veertien extra voetballers opgeroepen. Zij melden zich pas na de wedstrijd tegen Kroatië.

Bezig met laden …