voetbalzone

‘Baltovenaar van AC Milan accepteert uitnodiging en stelt Italië teleur’

Gijs Freriks30 mei 2015, 21:06
Laatst bijgewerkt: 30 mei 2015, 21:06
Advertentie

Hachim Mastour is opgeroepen voor het nationale elftal van Marokko. De zestienjarige middenvelder kan daardoor op 12 juni in de kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup tegen Libië zijn debuut maken voor De Leeuwen van de Atlas. Dat meldt de krant La Gazzetta dello Sport zaterdagavond.

voetbalzone

Bondscoach Badou Zaki presenteerde afgelopen dinsdag zijn voorselectie van 28 man en Mastour zou de laatste schifting voor het duel in Agadir dus hebben overleefd. De baltovenaar van AC Milan schijnt de uitnodiging te hebben geaccepteerd en als hij straks in actie komt, kan hij niet meer uitkomen voor het elftal van Italië. Het duel met Libië heeft immers een officieel karakter.

Mastour, die ook wel de Messi Marroquino wordt genoemd, werd geboren in Reggio-Emilia en groeide daar ook op. Hij speelt sinds 2012 voor Milan, maar wacht nog altijd op zijn debuut in het eerste elftal van trainer Filippo Inzaghi. In de voorselectie van Marokko zaten overigens ook de Eredivisionisten Rochdi Achenteh, Karim El Ahmadi en Zakaria Labyad.

Bezig met laden …