voetbalzone

'Bankzitter Jupiler League moet Vágner Love voor twee miljoen opvolgen'

Daniel Cabot Kerkdijk04 aug 2013, 20:45
Laatst bijgewerkt: 04 aug 2013, 20:45
Advertentie

VVV-Venlo degradeerde naar de Jupiler League en begon het seizoen vrijdagavond met een doelpuntloos gelijkspel tegen FC Eindhoven. De club wil zo snel mogelijk terug naar de Eredivisie en ook aanvaller Uche Nwofor wil liever vandaag dan morgen terugkeren naar het hoogste niveau. De kans is volgens Izvestia groot dat de Nigeriaan net als Ahmed Musa en Keisuke Honda van Noord-Limburg naar CSKA Moskou verhuist.

/

Volgens het Russische medium hebben de scouts van CSKA de 21-jarige aanvaller vorig seizoen vaak gevolgd en is de Legerclub bereid om 2 miljoen euro te betalen voor Nwofor. Vorig seizoen scoorde hij 8 keer in 25 wedstrijden en tegen Eindhoven bleef Nwofor de hele wedstrijd op de reservebank zitten. Hij werd onlangs ook al gelinkt aan Tottenham Hotspur, Arsenal en Newcastle United. Benfica en enkele Franse verenigingen zouden ook belangstelling hebben voor Nwofor.

CSKA zou in januari ook al hebben geprobeerd om Nwofor te halen, maar een deal liep toen op het laatste moment spaak. De regerend landskampioen ziet in de jeugdinternational, die in Venlo nog twee seizoenen onder contract staat, de opvolger van de naar China vertrokken Vágner Love. Nwofor maakte in 2011 indruk door op de Afrika Cup Onder-20 door viermaal te scoren. Hij ging op proef bij Krylya Sovetov Samara en Benfica toonde destijds ook al interesse. VVV slaagde er echter in om Nwofor in te lijven.

Bezig met laden …